Orvostechnikai Eszközök - Orvosi Eszközök Boltja
Personal Laser L200 lágylézer készülék
Leírás
Kiegészítők
Használati útmutató
Vevők véleménye

Personal Laser L200 lágylézer készülék

0 vélemény
478 695 Ft
Csak néhány maradt
Ár tartalma: 1 db L200 készülék, 1 db lítium-ion akkumulátor, 1 db akkumulátortöltő, 1 db USB-kábel, 1 db USB hálózati adapter, 1 db lézeres tesztkártya, 1 db védőszemüveg, magyar nyelvű használati utasítás
Leírás
Kiegészítők
Használati útmutató

Leírás

A készülék a 3.lézerosztályba sorolt. Ez az otthoni használatra kiadható legnagyobb teljesítményű készülékkategória. Összehasonlításként: a B-Cure, a SafeLaser készülékek és az úgynevezett “zuhanylézerek” az 1.lézerosztályba tartoznak, azaz 2 szinttel kisebb teljesítményűek. 

Nézd meg Dr. Zátrok Zsolt tanácsait lágylézer választáshoz.

A Personal Laser L200 lágylézer készülékről 

A készülék folyamatos (CW), 200mW-os lézersugarat bocsát ki. A lézerfény hullámhossza 660nm, azaz vörös, látható fényű. 

Ez a lézersugár a testfelszínhez közel, maximum 2-3 cm mélyen levő szövetek kezelésére alkalmas.

Fő felhasználása a bőr (pattanás, afta, fekély, heg, stria, stb.), fülészeti (fülzúgás, hallójárat gyulladás, stb.), fogászati (állkapocs gyulladás, arcidegzsába, arcideg-bénulás, fogínygyulladás, stb),  mozgásszervi (kisízületi reuma, csuklóalagút szindróma, ínhüvelygyulladás, teniszkönyök, stb.) kezelése.

A készülék lézersugara folyamatos, 10 másodpercenként 2 Joule energiát ad be. 

A készülék lézersugara 1cm2 területű, ez kisebb, mint a B-Cure (4.5cm2) vagy Safelaser 150 (2.5 cm2) területe. Azonban lényegesen gyorsabban adja be a kívánt energiamennyiséget. 5 joule energia beadásához a Personal Laser L200-nak 25 másodpercre van szüksége, míg a B-Cure-nak 5-8, a Safelaser 500-nek pedig 2-3 percre. 

A kicsi sugárátmérő miatt nem szükséges speciális optikát vásárolni, mint a SafeLaser-hez, hogy fülzúgást, vagy szájbeli képletet kezelj.

Pontszerűen kicsi sugárátmérő miatt alkalmas trigger pontok, idegszál sérülés, idegi fájdalom, polineuropátia helyi kezelésére.

Akkumulátora egy feltöltéssel 3 óra kezelést biztosít.

Kiegészítők

Használati útmutató

Vevők véleménye