Rólunk

A MediMarket webáruházat a Scart Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. működteti. 
 

A Scart Kft-t 1997-ben alapítottuk. Az eltelt több mint 20 évben a cég mindvégig a magas műszaki minőségű orvostechnológia berendezések forgalmazására és szervizelésére összpontosítottunk. 

Az általunk importált termékek megtalálhatók szinte valamennyi hazai kórházban, a szakrendelők és háziorvosi rendelők jelentős részében (EKG, Holter EKG, Terheléses EKG, ABPM készülékek, defibrillátorok, betegőrző monitorok, vérnyomásmérők és sok-sok más termék).

A Medimarket.hu webáruház kínálatában úgynevezett otthoni orvostechnikai készülékek találhatók. 

Ebben a cikkben szakértőnk, Dr. Zátrok Zsolt mondja el, mit kell tudni ezekről a berendezésekről. Dr. Zátrok blogjában, az Élethosszig Egészségesen Magazinban bőséges információt találsz az otthoni orvostechnikával kapcsolatban.

Nemcsak kereskedünk, hanem munkatársaink értenek is azokhoz a termékekhez, melyeket forgalmazunk! 

 

Ügyfélszolgálatunkon szakértő munkatárs várja a hívásokat, a diagnózis és állapot megismerését követően segít a legmegfelelőbb termék kiválasztásában. A kérdéseket telefonon (+36 53 200108) vagy e-mailben is felteheti. Rövid határidővel -ha lehetséges, akkor aznap vagy a következő munkanapon- válaszolunk a levelére.

A megvásárolt termékével sem "hagyjuk magára"! Ha az alkalmazásával vagy a használattal kapcsolatban kérdése merül fel, a +36 53 200108 telefonon vagy e-mailben is felteheti nekünk ezeket.

Bízzon hozzáértésünkben!

 

üdvözlettel

MediMarket.hu ügyfélszolgálat