Fizetési módok

 

Készpénz (A Covid helyzet miatt a személyes ügyfélfogadást átmenetileg szüneteltetjük, így nem tud készpénzzel fizetni irodánkban! Köszönjük megértésüket.)

Ha személyesen felkeresi irodánkat készpénzzel fizethet. 

Előre utalás

A visszaigazoló email fejlécében megtalálja cégünk adatait és bankszámlaszámát (OberBank 18400010-03604528-40100014). Erre a számlára utalhatja az áru és rendelt szolgátatások (pl. házhozszálítás) díját. A rendelése azonosítószámát adja meg az utalása megjegyzés rovatában. Az ellenérték számlánkon történő jóváírását követően a lehető legrövidebb időn belül átadjuk a terméket a szállítónak számlavezető  

Utánvét

Ezt a fizetési formát futárszolgálattal történő házhozszállítás esetén választhatja. Az utánvét a futárszolgálat pénzkezelési díja miatt feláras. Utánvéttel fizetés csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe.

Bankkártyás fizetés

A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás segítségével kényelmesen és biztonságosan tud bankkártyával fizetni webáruházunkban.A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló e-pénz kibocsátó, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013. Fizetéshez használható: Mastercard vagy Maestro bankkártya, Visa vagy Electron bankkártya, Amex bankkártya

Barion tárcával

A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tud előre feltöltött egyenleggel fizetni webáruházunkban. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló e-pénz kibocsátó, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.