Termékválasztási tanácsadás

 

Nem tudja, hogy melyik módszer és azon belül melyik eszköz segítené leginkább a gyógyulását? Nem tudja, hogy egy adott problémára hogyan alkalmazza a készüléket, milyen beállítást, melyik programot válassza? Két módon is segítünk Önnek!

 

Termékválasztási segédlet - KATTINTS IDE

Ez webáruházunk választást segítő funkciója, ahol a betegség, tünetek, készülékcsoport és sok más szerint kereshet. A program azokat a termékeket jeleníti meg Önnek, melyek a kiválasztásának megfelelnek. Ha ezek után sem teljesen egyértelmű, mi lenne a legjobb, akkor

 

Kérje szakértőnk, Dr. Zátrok Zsolt segítségét!

Dr. Zátrok Zsolt orvosi gyakorlatát belgyógyászati és kardiológiai osztályokon szerezte. Közel két évtizede foglalkozik a korszerű orvosi eszközökkel. Orvostechnológiai szakértőként, oktatóként dolgozik. A világ számos országában tartott már előadásokat a modern orvosi eszközök alkalmazásáról a gyógyításban. Blogja az Élethosszig Egészségesen magazin. Írásaiban a korszerű orvostechnológia megismertetésével, használatával foglalkozik.

 

Telefonos és online tanácsadás

Dr. Zátrok Zsolt telefonos tanácsadása kedden, szerdán és csütörtökön érhető el,  9:00-14:00 közötti időszakban, a 06 53 200108-es telefonszámon. 

Kérdést írásban is küldhet. Dr. Zátrok rövid határidővel válaszol!

Mivel Dr. Zátrok nem rendelkezik sem távdiagnosztikai, sem táv-kezelő képességekkel, így a tanácsadás csak kivizsgált betegségre vonatkozik! Olyan kérdésekre, mint: dagad a lában, mitől lehet? vagy mitől fáj a hátam?  telefonon nem lehet megoldást találni. 

Ha egy új panasza jelenik meg, forduljon orvoshoz és kérje kivizsgálását. Ha kiderül a panaszt okozó betegség, Dr. Zátrok abban segít, hogy a sok-sok orvostechnikai módszer és készülék közül melyik az, ami a problémája otthoni kezelésére megfelelő, továbbá hogyan alkalmazhatja biztonságos és hatékony módon. 

Például: 

  • Ha nyiroködémában szenved, segít kiválasztani a megfelelő nyirokmasszázs gépet és a helyes kezelési beállításokat megtanulni.
  • Ha isiász vagy éppen gerincsérv eredetű fájdalmai vannak, segít megtalálni a legmegfelelőbb terápiás megoldást.
  • Ha áruházunkban vásárolt egy készüléket, de bizonytalan, hogyan használja, segít a kezelés helyes kivitelezésében és a megfelelő kezelőprogram beállításában.

 

Személyes tanácsadás

A személyes tanácsadáson Dr. Zátrok Zsolt segít a diagnózisnak és panaszainak megfelelőbb eszköz kiválasztásában. 

A tanácsadás nemcsak a készülék kiválasztását biztosítja, hanem a betegséggel összefüggő életmóddal, étrenddel, fizikai aktivitással kapcsolatos felvilágosítást is. 

Továbbá része a készülék alkalmazásának esetleges kockázatainak felderítése és megbeszélése is. 

Időtartama általában 45-60 perc. 

A tanácsadás díja 20 000,- Ft. 

A tanácsadás díján felül egyéb költségek merülhetnek fel, mivel egyes készülékek kipróbálásához szükség lehet fogyóanyagok felhasználására. 

Ezek a higiéniai termékek felbontás után nem használhatók fel másnál. Ezek költségét a kipróbálás után meg kell téríteni.  A következő kezelések kipróbálásakor kell kipróbálási költséggel számolni: 

  • Elektroterápiás kezelések (TENS, EMS, MENS, KOTZ, Interferencia): Myotrode  Premium öntapadó elektróda 1690,- Ft
  • Iontoforézis és csapvíz iontoforézis kezelések: kezelő szivacs 2290,- Ft
  • Nyirokmasszázs gép: mandzsettavédő: 890,- Ft.
     

A tanácsadás után helyszíni vásárlás nem lehetséges!

A tanácsadás és termékkipróbálás nem kötelez vásárlásra. Sőt! Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a tanácsadást követően nincs mód a helyszínen készüléket vásárolni. 

Ezt a szabályt annak érdekében hoztuk, hogy ne hozzon elhamarkodott döntést, továbbá ne érhessen minket olyan vád, hogy erőszakkal rábeszélünk önre bármilyen eszközt.   

A tanácsadás lényege, hogy valódi választási lehetősége legyen, hogy a megfelelő eszközt vásárolja meg. 

Ha vásárlás mellett dönt, akkor a terméket a webáruházunkon keresztül tudja megrendelni és A GLS futárszolgálattal szállítjuk ki Önnek. 

 

Tanácsadás helye és időpontok

Dr. Zátrok Zsolt személyes tanácsadása egyeztetett időpontban Albertirsa, Koltói Anna utca 39. szám alatt vehető igénybe.

Időpontok: kedd, szerda és csütörtök,  9:00-14:00 közötti időpontokban

Időpont egyeztetés a 06 53 200108-es telefonszámon vagy e-mailben, ide kattintva.