Tanácstalan vagy? Nem tudod, hogy mi enyhítheti a tüneteid? Nem tudod, melyik eszköz a megfelelő számodra? Próbáld ki ezt az alkalmazást! NÉHÁNY KATTINTÁSSAL MEGTALÁLHATOD A MEGFELELŐ ESZKÖZT!
Tanácsadásért KATTINTS IDE!

MediMarket.hu

specialitásunk a magas minőség és kezelési hatékonyság

A MediMarket.hu egy internetes áruház, melyet a Scart Kft üzemeltet.

A Scart Kft-t 1997-ben hoztuk létre orvostechnológiai eszközök forgalmazására. 
A termékek döntő hányada import, a beszerzés közvetlenül a gyártóktól történik. Ez egyben arra is kötelezi cégünket, hogy a termékekért teljeskörű felelősséget vállaljunk. Biztosítjuk a garanciális és garanciaidőn túli szervizt. Ezen felül a készülékek tartós használata során elhasználódó kopó-fogyó anyagokat is beszerezheti nálunk. 

Olyan orvostechnikai berendezéseket forgalmazunk, melyeket kifejezetten otthoni, az orvos jelenléte nélküli használatra terveztek.
Ezek az eszközök Nyugat-Európában már mindennapi eszközök a megelőzésben, gyógyításban, rehabilitációban. Sőt, kitejedten alkalmazzák őket a sportteljesítmény javítására, izomregeneráció javítására és sérülések megelőzésére is. 

Otthoni orvostechnikai eszközökről

Nézze meg szakértőnk, Dr. Zátrok Zsolt filmjét az otthoni orvostechnikai eszközökről. Megtudhatja mire valók, hogyan kell választani közülük. 

 

Szakértő segítség

A MediMarket.hu webáruház ügyfélszolgálata munkanapokon 8:00-14:00 között elérhető. 

Ha egy készüléket náluk vásárolt, akkor később is bátran fordulhat hozzánk, mert mindig megtalálja a működtetéshez szükséges anyagokat.

Ezen felül hozzánk mindig bátran fordulhat, ha az eszközével kapcsolatban kérdése merül fel. Például hogyan kell alkalmaznia egy adott betegségben, tünet esetén.   

A diagnózisának megfelelő, panaszaira a legmegfelelőbb termék kiválasztáshoz segítséget kérhet e-mailben Dr. Zátrok Zsolt orvostól, aki az orvosi készülékek szakértője.

 E-mail címe: info@elethosszig.hu. Kérdését facebook-üzenetben is felteheti.

 

Forduljon hozzánk bizalommal és használja megbízható termékeinket!