Tanácstalan vagy? Nem tudod, hogy mi enyhítheti a tüneteid? Nem tudod, melyik eszköz a megfelelő számodra? Próbáld ki ezt az alkalmazást! NÉHÁNY KATTINTÁSSAL MEGTALÁLHATOD A MEGFELELŐ ESZKÖZT!
Tanácsadásért KATTINTS IDE!

Tudnivalók a MediMarket.hu webáruházról

 

Áruházunk olyan orvostechnikai berendezéseket forgalmaz, melyeket kifejezetten otthoni, az orvos jelenléte nélküli használatra terveztek. Ezek az eszközök Nyugat-Európában már mindennapi eszközök a megelőzésben, gyógyításban, rehabilitációban. Sőt, kitejedten alkalmazzák őket a sportteljesítmény javítására, izomregeneráció javítására és sérülések megelőzésére is. 

Olyan készülékeket forgalmazunk, melyet magunk importálunk, közvetlenül a gyártótól. Termékeinkért felelősséget vállalunk, azaz a garanciális és garanciaidőn túli szervizt is mi biztosítjuk.

 

Otthoni orvostechnikai eszközök

Kisméretű készülékek, melyek egyes betegségek, állapotok, tünetek hatékony megszüntetésére alkalmasak.

Figyelem! Az egyes készülékek alkalmazása eltérő! Másra való a TENS készülék, a terápiás ultrahang vagy éppen a lágylézer készülék. 

Vásárlás előtt tájékozódjon!

 

Szakértő segítség

A MediMarket.hu webáruház ügyfélszolgálata munkanapokon 8:00-14:00 között elérhető. 

Ha egy készüléket náluk vásárolt, akkor később is bátran fordulhat hozzánk, mert mindig megtalálja a működtetéshez szükséges anyagokat.

Ezen felül hozzánk mindig bátran fordulhat, ha az eszközével kapcsolatban kérdése merül fel. Például hogyan kell alkalmaznia egy adott betegségben, tünet esetén.   

A diagnózisának megfelelő, panaszaira a legmegfelelőbb termék kiválasztáshoz segítséget kérhet Dr. Zátrok Zsolt orvostól, aki az orvosi készülékek szakértője. Kedd, szerda, csütörtök 9:00-14:00 közötti időszakban hívható a 06 53 20018-on, de levélben bármikor elküldheti kérdését.

 

Forduljon hozzánk bizalommal és használja megbízható termékeinket!